U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

AWedstrijdteam EHBO Delfzijl.

Het was een spannende dag in April. Met zweethandjes reden we richting Kolham voor de jaarlijkse vaardigheidsproeven.

We werden welkom geheten en kregen de regels uitgelegd. Er stonden een aantal boxen met slachtoffers en een situatie die we als ehbo-er moesten oplossen.

Er werd geloot in welke box we mochten starten.

Vol goede moed moesten we starten met een reanimatie, om daarna nog andere leuke slachtoffers te mogen behandelen. Er waren in totaal 5 teams die meededen en werden door kaderinstructeurs beoordeeld.

Aan het eind van de middag werden de prijswinnaars bekend gemaakt, en we zijn 1e geworden!

Dat betekend dat we naar de landelijke wedstrijden mogen in Amersfoort op 24 November 2018.

Amersfoort, 24 november 2018.

Het was een spannende dag voor het wedstrijdteam.

Er waren weer diverse ongevallen opgesteld in verschillende boxen. Daar was veel aandacht aan besteedt.

Omdat de EHBO 125 jaar bestaat moesten we ook de verbanden op de oude manier beheersen. Dat was wel even wennen, maar we hadden goed geoefend. Onze theoretische kennis werd ook getest.

Het was een hele leuke en leerzame dag.

Aan het eind van de middag werd de uitslag bekend gemaakt en we zijn 7e geworden van de 12 deelnemers.

We zijn tevreden.