U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De EHBO vereniging afdeling Delfzijl regelt al vele jaren de EHBO bij evenementen, sport en andere activiteiten waar verplichte EHBO bij aanwezig moeten zijn.
Voor een dagdeel of meerdere kunt u de EHBO afdeling Delfzijl vragen voor hulpverlening.

Heeft u een EHBO-hulpverlening in Delfzijl nodig voor evenementen? Dan kunt u contact opnemen met de coördinator.

Klaas Mulder
J. van Heemskerkstraat 17
9934 GV Delfzijl
Tel 0596-857010

Mob 06-20957654

Email: klaas.mulder@home.nl

Aanvraagformulier voor een evenement.

Met trots hebben al onze medewerkers voor de hulpverlening hun cursus Eerste Hulp Bij Drank en Drugs met een goed resultaat afgesloten.

De EHBO vereniging Delfzijl voldoet hiermee aan de eisen om bij evenementen eerste hulp te mogen verlenen.

Ook is het mogelijk dat wij deze cursus voor u verzorgen. Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat.